Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
14 kvalifikacijskih utakmica

Cibalia se pojačala uoči priprema: Bitka za ostanak!

"Ne smije nam se više događati pad samopouzdanja i pad igre u završnici utakmice", najavljuje trener Bojko uoči priprema.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Cibalije započeli su u subotu pripreme za nastavak prvenstva prozivkom igračkog kadra i prvim treningom. Prema planu, pripreme će se održavati u Vinkovcima i Novigradu, kamo putuju krajem siječnja.

Na prozivci se pojavilo 27 igrača, među kojima su bile i dvije pridošlice iz trećeligaša Graničara iz Županje (Mate Purić i Antonio Vidović). U međuvremenu su klub sporazumno napustili donedavni kapetan Lučić te Tokić i Gegić. Što se mogućih pojačanja tiče, iz Cibalije navode da žele dovesti pokoje pojačanje, ali i da će to ovisiti prije svega o financijama kluba. Prije svega tražit će igrače na poziciji napadača.

"Mnogo očekujemo od priprema, gdje u svakoj utakmici moramo izvući maksimalno, bez obzira na kvalitetu protivnika i na to igra li Cibalia kod kuće ili u gostima. Imamo četrnaest kvalifikacijskih utakmica i u svakoj od njih moramo postići pozitivan rezultat. Ne smije nam se više događati pad samopouzdanja i pad igre u završnici utakmice ili pak gubljenje dobivenih utakmica, odnosno onih koje imamo pod kontrolom, a sve zbog manjka koncentracije", rekao je trener Cibalije Miroslav Bojko. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider