Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Istri bod iz Osijeka

Cibalia iščupala bod na Kantridi, Slaven dvaput vodio i nije dobio

Sve tri subotnje utakmice 21. kola HNL-a završile su bez pobjednika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Belupo je u Koprivnici dočekao Inter Zaprešić i tražio tri boda nakon prošlotjednog poraza od Hajduka, ali nije uspio - završilo je 2:2 pred 500-ak gledatelja.

Podravci su dvaput vodili, ali su Zaprešićani dvaput izjednačavali i stigli do vrijednog boda u borbi za ostanak. Nikola Rak je već u drugoj minuti donio prednost Slavenu, ali u sedmoj poravnava Mislav Oršić. Purićevim golom Slaven u 14. minuti dolazi do 2:1, ali Oršić je u 73. ponovno koban za domaćine.

Druge dvije utakmice, Osijek - Istra 1961 i Rijeka - Slaven Belupo završile su s identičnih 0:0.

Osječani su se htjeli iskupiti za poraz u slavonskom derbiju, ali na kraju su Puljani bili bliže pobjedi - promašili su više izglednih prilika, koje je vrlo dobro zaustavljao domaći vratar Zvonimir Mikulić.

Rijeka je, pak, tražila tri boda protiv Cibalije kako bi isprala gorak okus koji je ostao nakon inkasirana četiri komada od Dinama na Maksimiru, ali i ovdje se odigrao dvoboj gdje su gosti zadovoljniji bodom (Vinkovčanima je svaki bod zlatan u borbi za ostanak), a istovremeno su imali više prijetnji, naročito u protuudarima kad se Rijeka sasvim otvorila. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider