Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dinamu šest milijuna eura

Jedvaj živi svoj san: 'Pozdravio nas je Totti, javio se i Pjanić'

Nadareni Dinamov stoper Tin Jedvaj je za šest milijuna eura prešao u Romu!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

17-godišnji Tin Jedvaj je ostvario transfer o kojem je do prije pola godine samo mogao sanjati.

Zoran Mamić, Tin i njegov otac su u srijedu ujutro odletjeli u Rim na dogovor s čelnicima Rome, a mladi branič je poslijepodne uspješno obavio liječnički pregled u Rominom kampu u Trigoriji. Kasnije navečer potpisao je ugovor na pet godina.

''Dinamo i Roma su sve dogovorili oko odlaska Tina u Rim i još je ostala samo autorizacija Fife koja je potrebna jer se radi o maloljetnom igraču'', rekao je Zoran Mamić za službenu Dinamovu stranicu.

Posljednja ponuda Rome iznosila je oko pet milijuna eura, ali glatko je odbijena od Dinamovih čelnika. Nova, ona od šest milijuna eura zadovoljila je obje strane i Roma je tako pronašla zamjenu za Brazilca Marquinhosa koji bi karijeru trebao nastaviti u Barceloni.

''Totti je bio u kampu, sjedio je stol do nas i pozdravio nas je. Javio nam se i Miralem Pjanić. Tina su baš lijepo primili'', rekao je otac Zdenko za 24sata.

Jedvaj je za Dinamo odigrao samo 13 utakmica u HNL-u, a nedavno je u paketu s Halilovićem bio na pragu prelaska u engleski Tottenham, ali taj transfer je propao.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider