Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

VIDEO: Brezovec i Palić stigli u Dinamo, ali pitanje je tko odlazi?

Josip Brezovec i Antun Palić nova su pojačanja Dinama…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nova pojačanja Dinama danas su predstavljena u Plavom salonu maksimirskog stadiona.

„To su igrači koji svojom kvalitetom zaslužuju nositi dres Dinama. Vjerujemo da će se nametnuti, da neće biti samo dio kadra nego da će postati igrači prve momčadi. Josip igra u kontinuitetu dugi niz godina. Antun ima naglašenu vrhunsku tehniku, odličnu lijevu nogu, imao je određenih problema s ozljedom, ali sada je potpuno spreman. Cilj nam je bio pronaći kvalitetnog ljevaka. U Antunu smo to našli. Ovime nije završen prijelazni rok, moguća su još neka pojačanja“, izjavio je sportski direktor Dinama Zdravko Mamić, a zatim su u dvije-tri rečenice predstavili novi „stanari“ Maksimirske 128.

Antun ima naglašenu vrhunsku tehniku, odličnu lijevu nogu, imao je određenih problema s ozljedom, ali sada je potpuno spreman. Cilj nam je bio pronaći kvalitetnog ljevaka. U Antunu smo to našli. Ovime nije završen prijelazni rok, moguća su još neka pojačanja

„Jako sam sretan što sam došao u najveći klub u Hrvatskoj. Lijepo su me primili, ostavit ću srce na terenu“, rekao je donedavni Varaždinac Brezovec koji će nositi broj 28, dok će Palić nositi majicu s dresom 33.

„Ovo je ostvarenje sna. Zahvaljujem se svima što su me primili“, kaže Palić čiji je otac Josip malonogometna zagrebačka legenda.

„Imam dobru tehniku, ali otac je nenadmašan, barem na malom prostoru“, sa smješkom na licu rekao je Antun, dok je otac Josip sa strane s vidnim ponosom pratio press-konferenciju.

Brezovec je posljednjih dana puno razgovarao s Davorom Vugrincom.

„Rekao mi je neka samo dalje nastavim s radom. To je jedini pravi put. Preporučio mi je da još više treniram. Poslušat ću ga“, tihim glasom rekao he Brezovec.

Palić je bio deset mjeseci van terena zbog ozljede. Kaže da je to bilo izuzetno teško razdoblje.

„Izvukao sam se s pomoću obitelji i strpljenja. Potom sam otišao u Inter. Sada sam hvala Bogu potpuno zdrav. Otac je jako sretan, svi su u obitelji sretni. S petnaest godina sam prvi put došao u Dinamo. Sada se ponovno vraćam.“

Zoran Mamić je ponovio kako je prijelazni rok tek započeo i da je do kraja siječnja sve moguće.

„Naravno da pratimo tržište, da smo aktivni. Ima još dovoljno vremena da netko i otiđe. Ne bih volio da netko ode, ali to je uvijek moguće. Ništa još nije definirano. Sigurno je da nikoga nećemo povlačiti iz Lokomotive“, rekao je Zoran Mamić te dodao:

„Naravno da neki igrači nisu sretni što ne igraju, možda će se razgovarati o njihovom odlasku. To je normalno. Svaki igrač je na neki način egoističan i misli da zaslužuje igrati. Ali, to je normalan proces.“

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider