Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Službeno

Bivši slovenski izbornik Kek novi trener Rijeke!

Nakon što je Elvis Scoria dao ostavku na mjesto trenera Rijeke, na Kandridi nisu dugo čekali te su već pronašli njegova nasljednika. Klupu Rijeke preuzet će Slovenac Matjaž Kek...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kek je nogometnu karijeru počeo 1980. godine u Mariboru i završio je u istom klubu 1999. Trenersku karijeru započeo je također u Mariboru 2000. godine. Osvojio je dva prvenstva Slovenije i jedan Kup Slovenije te odveo klub u Ligu prvaka.

''Dogovor je postignut, zadovoljan sam. Čast mi je i velika obveza doći u Rijeku. Vjerujem da smo sposobni skupa doći do ciljeva koji bi voljeli mi u klubu, navijači i svi mi zajedno'', kazao je Kek pri dolasku u Rijeku.

Od 2006. vodio je mlađe uzraste slovenske reprezentacije (U-15, U-16), dok je od 2007. do 2011. bio na kormilu A selekcije Slovenije s kojom je nakon povijesne pobjede protiv Rusije u dodatnim kvalifikacijama izborio nastup na SP 2010. u Južnoafričkoj Republici.

Službeno predstavljanje Keka bit će u četvrtak u 13.00 sati na Kantridi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider