Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prijenos na Novoj TV

Bitka za Superkup: Dinamo pokušava privući navijače povoljnim cijenama

Odigravanje Superkupa nije pod upitnikom. Dug od četiri i pol milijuna kuna zbog transfera Ante Rukavine Šibenik i dalje potražuje od Hajduka, ali je spreman dati odgodu od mjesec dana, pa će derbi biti odigran na Maksimiru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Mi smo u dogovoru sa Šibenikom, bio je dogovor do 30.lipnja, sad je taj datum prošao, jučer smo razgovorali i ja ne očekujem zaista nikakvih problema tu", ističe predsjednik Hajduk Marin Brbić.

>> UŽIVO na Novoj TV i OYO.hr: Okršaj Dinama i Hajduka u Superkupu!

Da problema neće biti, naglašava i njegov kolega u klubu sa Šubićevca: "Ma da, izaći ćemo u susret Hajduku, nogometu, ali i sami sebima. Naime, mi iščekujemo izmjenu odluke Vlade koja bi omogućila skidanje poreznog rješenja s Hajduka i konačnu mogućnost da mi naplatimo taj novac od Hajduka. U svakom slučaju, odigravanje Superkupa ne bi trebalo doći u pitanje", rekao je Goran Pauk.

U ponedjeljak je Zdravko Mamić Hajdukovu vlast nazvao nesposobnom, a čelni čovjek Hajduka odlučio se za nešto drukčiju retoriku nego Dinamov gazda.

"Pa ja, zaista, ne bih htio komentirati, samo bi ga još jednom zamolio da gleda svoj klub, u Dinamo i da Hajduk jednostavno pusti na miru da se sam bori sa svojim problemima."

Na jučerašnjem obraćanju javnosti, izvršni Dinamov predsjednik najavio je i izrazito povoljne cijene ulaznica za Superkup. Na zapad će se moći za svega 15, na istok za 10, a na sjever za samo 5 kuna. Hajdukove navijače ulaz na južnu tribinu stajat će simboličnih 10 kuna.

Prijenos utakmice Dinamo – Hajduk gledajte na Novoj TV i OYO. Utakmica se na OYO može gledati u SVIM ZEMLJAMA.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider