Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hajduk mu je suđen

'Bijeli' dobili novo pojačanje: Poljud postaje vlasništvo Hajduka!?

Goran Galešić novo je pojačanje Hajduka pristiglo iz Kopra, a stadion Poljud uskoro bi mogao postati vlasništvo splitskog kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Goran Galešić 24-godišnji veznjak Kopra predstavljen je kao novi igrač Hajduka.

>> Hajduk očekuje milijunsku zaradu: Neviđen interes navijača!

„On je pojačanje, Goran Galešić želja je kluba još odavno. Potpisao je ugovor na tri sezone“, kazao je predsjednik Marin Brbić.

Galešić: Hajduk mi je suđen!

A Galešić je presretan što je stigao u Poljud.

„Hajduk mi je bio suđen, iz trećeg pokušaja sam stigao ovdje. Počeo sam u Borcu iz Banja Luke, s 18 godina bio sam u Gorici, kratko u beogradskom Partizanu, nekih pet mjeseci, ali nisam dobio certifikat. Vratio sam se u Sloveniju u Goricu, pa sam otišao u Beerschot, pa opet u Sloveniju, ovaj put u Koper. I evo me sada ovdje“, kaže

Galešić, koji se najbolje snalazi na poziciji desnog veznog, a uzeo je dres s brojem 13. Njegove želje u Hajduku su jasne. Galešić je stigao izboriti mjesto u prvoj momčadi, ali i put na Svjetsko prvenstvo u Brazil.

„Moji ciljevi su veliki, poznam situaciju u klubu, došao sam zbog splitske publike, ona jedina na Balkanu može osjetiti puls igrača. Tu sam i da se nametnem izborniku Bosne i Hercegovine, prošao sam sve mlade selekcije, bio sam na korak do A vrste. Naravno, sve su to riječi, koje treba potvrditi na travnjaku“, kazao je Galešić.

Mikanović i Peričić potpisali prve ugovore

Prve ugovore potpisali su Dino Mikanović i Špiro Peričić.

„Časno je igrati u Hajduku, dat ću sve od sebe da se nametnem treneru Tudoru“, rekao je Mikanović.

Peričić je prošao sve Hajdukove kategorije.

„Potpisom ugovora ostvario mi se san“, kazao je Peričić.

Poljud u ruke Hajduka

Inače, oko Hajduk se pojavila ideja novih gradskih vijećnika da se klub dokapitalizira na način da dobije stadionu u vlasništvo. Trenutno je stadion u Hajdukovoj koncesiji na trideset godina.

„To je odlična ideja, Hajduk nema svoje imovine, dao bi nam drugačije pozicije u pregovorima“, kazao je Brbić. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider