Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema popuštanja

BBB-ovci potvrdili sastanak s Maminjom: Nastavljamo s bojkotom!

Dinamovi navijači u priopćenju su potvrdili da su se sastali s čelnicima modrog kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Udruga navijača Dinama, Klub navijača BBB i Inicijativa zajedno za Dinamo potvrdili su da su razgovarali s Upravom kluba sljedećim priopćenjem:

''S obzirom na napise koji su se pojavili u medijima, obaviještavamo javnost, a prije svega svoje članove i članove NK Dinamo, kako je Uprava našeg kluba zaista uspostavila kontakt s niže potpisanima, prije početka Euro pohoda, i da je zaista dogovoreno osnivanje radne skupine.

>> Hvale vrijedna akcija BBB-a: 'Mi ne zaboravljamo'

>> BBB-i se zgražaju zbog načina na koji se slavi 100 godina Dinama

Cilj i zadatak je pronaći način kako osigurati prava SVIH članova NK Dinamo (nikako samo "nekih") da biraju i budu birani u tijela kluba. Također dužni smo ispraviti navod i često ponavljanu zabludu kako Bad Blue Boysi ili članovi inicijative žele sudjelovati u radu ili svakodnevnom poslovanju kluba. O tome se nije razgovaralo, niti će se razgovarati.

Želimo isključivo da se SVIM ČLANOVIMA NK Dinamo osigura mogućnost da IZABERU ljude i tijela koja upravljaju klubom, kao i ostala zakonska članska prava. Naša mjesta su na stadionu, ne u foteljama.

Smatramo da niti jedan član Dinama nije manje vrijedan, sposoban ili zreo od člana Hajduka. Pa ni Schalkea, Barcelone, Reala ili Brage. I zaslužuje pravo na IZBORE.

Što se bojkota utakmica tiče, on se nastavlja dok BBB na svom internom sastanku ne odluče drugačije.

S nadom u što brži završetak dijaloga zaključcima koji će osigurati zakonska prava članova, pozivamo sve navijače NK Dinamo da se učlane u klub jer će samo na taj način moći ostvariti svoja prava. ''


S poštovanjem:

Uduga navijača Dinama
Klub navijača BBB
GI Zajedno za Dinamo

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider