Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Naljutili se Splićani

Balakov pokušava 'izgladiti' odnos s Malešom: Ne tražim alibi!

Trener bijelih poželio je razjasniti izjave koje su zasmetale vodstvu splitskoga kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nisu Hajdukovu treneru Krasimiru Balakovu baš najbolje sjele konstatacije kako svojim izjavama o tome da više neće razgovarati s Hrvojem Malešom o novcu zapravo traži alibi za ono što tek slijedi.

"Nema nikakvog alibija, ne tražim ga niti ću ga tražiti. Apsolutno sam svjestan situacije u kojoj je Hajduk, mene zanima samo rad na treningu. Tako sam se postavio od prvog dana otkako sam u Hajduku", poručio je Balakov.

Dakle, Maleš i društvo iz Nadzornog odbora kojem su zasmetale njegove izjave nema se razloga brinuti. Ne trebaju se niti ljutiti na trenera, sada je sve izglađeno. Balakov je svjestan odgovornosti i posla koji je pred njim. S kadrom koji ima ide u nastavak prvenstva i čvrsto stoji iza svoga rada. Ova dva dana odmora odavno su bila u trenerovu planu, barem tako on tvrdi, tako da ni u tome ne vidi neki problem.

Uostalom, sve ljutnje, priče, nesporazumi vrlo brzo će izići na vidjelo ili će biti maknuti sa strane.

Hajduk u subotu u nastavku prvenstva ugošćuje Istru, Igor Pamić uvijek igra zanimljiv nogomet na gostovanjima i svakom je protivniku svojevrsna "kost u grlu".

A vidjet ćemo kako će reagirati Hajduk, koji je praktično tri tjedna, izuzmemo li onu trening-utakmicu s Junakom, bez pravog dvoboja. Balakov, to je sigurno, nije momčad uspio dovesti u natjecateljski ritam, a u momčadi ima puno novih igrača kojima je uigravanje bilo nužno. (Agencija VLM)

Nastavi čitati

Nastavi čitati