Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nisu bogataši, ali...

Austria trenirala na Maksimiru, Bjelica zaprijetio Jurčiću i Dinamu

Nenad Bjelica odradio je press konferenciju u Maksimiru.

Trener bečke Austrije, koja će se Dinamu suprotstaviti u četvrtom pretkolu Lige prvaka (srijeda, 20:45h), optimizam je emitirao još po dolasku u Zagreb, a slična razmišljanja iznio je i na press konferenciji.

"Naš cilj nije braniti se, mi smo momčad koja igra lijep nogomet i borimo se kao lavovi. Vidjet će Kruno kako ćemo igrati", prokomentirao je Bjelica izjavu svog kolege na klupi Dinama (Kruno Jurčić je izrazio uvjerenje da će se Austrijanci braniti i orijentirati na kontre).

Bjelica je otkrio kako je vrlo dobro upoznat s Dinamovim kvalitetama: "Ne znam gdje da počnem, od Soudanija, Fernandesa, Čopa, Sammira... Opasnost vreba baš sa svih strana. Dinamo je favorit i to nije sporno", kazao je Bjelica.

Ali...

"Mi imamo priliku po prvi put u povijesti ući u Ligu prvaka. Nadam se da je to mojim igračima veliki motiv, da su svjesni kako će morati izgarati i igrati iznad svojih mogućnosti. Mi možda nismo financijski jaki kao Red Bull Salzburg, ali zato imamo zajedništvo koje nas krasi."

Bjelica nije ništa govorio o početnom sastavu, a ništa se nije moglo ni razaznati iz prvih 15 minuta, koliko je bio otvoren trening Austrije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider