Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
O bakljama, ofenzivi...

Apel navijačima Hajduka: Postoji opasnost od prekida utakmice!

Prije press konferencije Igora Tudora pred novinarima je nastupio Marin Brbić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik Hajduka na press konferenciji u srijedu opširnije je govorio o bližoj budućnosti kluba s Poljuda, a danas je došao samo s jednom željom - zamoliti navijače da se suzdrže od pirotehnike.

"Upoznati smo da će na snazi biti nulta tolerancija na pirotehniku stoga pozivam sve navijače da se suzdrže od paljenja baklji. Dođite na stadion, pomozite nam da ostanemo na prvom mjestu, ali nemojte koristiti pirotehnička sredstva, nemojte nas dovesti u situaciju da izgubimo bodove ili da se utakmica prekine. Molim svih da ne unose pirotehniku na stadion", apelirao je Brbić.

Hajdukov predsjednik od navijača zapravo traži samo jedno - da ne učine bilo što što bi suce (glavni je Bruno Marić) moglo natjerati na prekid utakmice.

Tudor: Nemamo imperativ pobjede

Igora Tudora muče druge brige - kako svladati Lokomotivu, kao u svibnju ove godine kad je Hajduk u prvoj utakmici finala Kupa na Poljudu slavio s 2:1.

"Imperativ pobjede ne postoji. Istina, želimo ostati na prvoj poziciji, ali ovo je utakmica kao i svaka druga", kazao je Tudor koji u četiri utakmice s Lokomotivom ima dvije pobjede i dva poraza. U jedinom dvoboju koji su igrali u ovoj sezoni Hajduk je krajem kolovoza slavio na Maksimiru s 3:1.

"Želim da budemo dominantni i stvaramo šanse. O početnom sastavu odlučit ću nakon posljednjeg treninga. Što se tiče ozljeda, nemamo Caktaša i Bukve, a svi ostali su zdravi i spremni", zaključio je Tudor.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider