Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Propust liječnika?

AIK-ov liječnik: Znali smo da Turina ima srčanu manu

U AIK-u su znali da Turina ima srčanu manu, no prošao je sve pretrage i imao liječničku dozvolu da se profesionalno bavi nogometom

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Malo je poznato da je Ivan Turina u prošlosti imao srčanih problema. Javili su se prije 15-ak godina, no liječnici su tada ustanovili da mu neće stvarati smetnje i da se smije nastaviti profesionalno baviti nogometom. Nažalost, ako se pokaže da su sumnje kako mu je srce zatajilo točne, bit će jasno da je hrvatski vratar preminuo zbog urođene srčane mane.

>> Leko šokiran: Čuo sam se s Turinom nakon utakmice Barce i Bayerna!
>> Posljednji intervju Ivana Turine
>> Dinamo se stihovima Jesenjina oprostio od Turine
>>Šokantna vijest: U snu umro bivši vratar Dinama Ivan Turina (32)
>>Mandžukić izrazio sućut: 'Joja počivaj u miru'

 'Da, Turina je imao manju srčanu manu, znali smo za to, ali sve su pretrage kardiologa pokazale da je zdrav' kazao je za švedski Aftonblaedt Karol Zyoto, AIK-ov liječnik.

'Nije imao nikakvih većih problema, a mi smo napravili sve kao što je uobičajeno, sve pretrage. Ne znam za druge srčane poteškoće, ali znam da je imao malu manu na srcu s kojom se rodio. No, nije zbog toga bio bolestan' dodao je Zyoto. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider