Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vratili se Boysi

Spektakularna koreografija Torcide, BBB-i se međusobno potukli

U 'kavezu' je bilo skoro dvije tisuće BBB-a koji su odlučili riješiti 'neke stvari', dok Torcia prekida utakmicu brojim bakljadama.

Baš kao što mnogi i najavljivali, BBB-i su odlučili šakama između sebe riješiti neke nesuglasice. Policija je sve brzo smirila i nije bilo veće gužve. Podsjetimo, povratak velike većine BBB-a utakmicama uzbunio je bivše članove grupe koji su kršili bojkot. Oni su priopćenjem najavili da bi mogli biti napadnuti...

Ukupno ih je nagurano na jugozapadnu tribinu oko dvije tisuće, što je jedna od brojnihih posjeta na stadionu najvećeg rivala posljednjih godina. Prvih 13 minuta su šutjeli, u znak '13 ponosnih mjeseci bojkota', a onda se začulo gromoglasno navijanje.

S druge strane, bučna i raspjevana Torcida je pripremila spektakularnu koreografiju preko sjeverne i istočne tribine te sve začinila trakama i konfetama za pravu južnjačku atmosferu. Na sjeveru je stajao transparent 'Kontra mraku, kontra sili', aludirajući vjerojatno na podređenu poziciju Hajduka u hrvatskom nogometu kojim vlada gazda Modrih.

Nažalost, opet su letjele i baklje posvuda pa je prvo poluvrijeme produženo za pet minuta. Upravo je u sudačkoj nadoknadi Dinamo izjednačio pa Torcidin show bakljama ovaj put niej pomogao, već odmogao Bijelima.

U 60. minuti masovna bakljada ns sjevernoj tribini još je jednom prekinula utakmicu, uz pratnju brojnih topovskih udara. Torcidina piromanska opsjednutost zbilja je većinu puta pretjerana...

Nakon utakmice nekolicina BBB-a je u slavlju nakratko i došla do tartan staze probivši vrata na ogradi, ali policija ih je brzo vratila na tribinu. Čak su i dobili vodu za piće od vatrogasaca...

Incident na autoputu

U policijsku postaju Otočac poslijepodne je privedeno 27 navijača, većinom nogometnog kluba Dinamo, koji su na autocesti A1 Zagreb - Split izazvali incident s navijačima splitskog nogometnog kluba Hajduk, doznaje se večeras u policijskoj upravi Ličko-senjskoj.

Ozlijeđenih nije bilo. Do incidenta između navijača Bad Blue Boysa i Torcide došlo je oko 14 sati kod nadvožnjaka Obilje na dionici autoceste Otočac - Ličko Lešće u smjeru Splita, kada su navijači Dinama koji su se nalazili u kombibusu kamenjem napali kombibus navijača Hajduka. Policijska istraga o događaju traje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider