Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Hajduk nezadovoljan sucima, Jurčić se ne boji Šibenika

Dinamu sude zagrebački suci, i Hajduku sude zagrebački suci i upravo to je glavni problem u Splitu. Ante Miše bi pak naradije i sam zaigrao protiv Rijeke, a predsjednik zbora nogometnih sudaca Stjepan Djedović strpljivo odgovara na sve kritike s Poljuda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zagrebački suci sude najvažnije utakmice. Šefa sudaca, kako mu mediji tepaju, optužbe na račun sudačke organizacije ne diraju previše.

'Ma ja to ne doživljavam uopće kao optužbe, naime suce biramo po trenutnoj formi, tj. po njihovoj kvaliteti suđenja, prema tome za utakmice koje odlučuju meni je najvažnije da sude samo oni najbolji, a najbolji su oni koji su u najboljoj formi,' kaže Stjepan Djedović, predsjednik Zbora hrvatskih sudaca.

Uoči Šibenika, vjerojatno najteže utakmice prije Poljuda, Krunu Jurčića ne zanimaju porazne statistike modrih na Šubićevcu na kojem su u 11 godina ostvarili samo dvije pobjede.

'Ja baš i nisam pristalica ovih ćiribu ćiriba priča. Ako si jak, jak si i onda ćeš pobijediti,' bio je kratak i jasan Dinamov strateg.

Kantrida pak čeka jadranski derbi. Trener bijelih svoj borbeni duh nastoji prenijeti na svoje igrače.

'Da mogu, ja bih obukao kopačke i istrčao na teren,' priznao je Miše.

Ako će obrana Hajduka igrati kao protiv Varteksa, mogao bi Miše razmisliti o kopačkama..

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider