Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Drugi pokušaj

Zvijezda NBA lige objavio zaruke: Vruću Gabrielle vodi pred oltar

Putem svog profila na društvenoj mreži Twitter, ponajbolji košarkaš u posljednjih deset godina, Dwyane Wade, objavio je zaruke s dugogodišnjom djevojkom Gabrielle Union.

"Rekla je DA!!!", napisao je Wade na svom Twitter profilu u subotu, a potom je na drugoj društvenoj mreži, Instagramu, objavio fotografiju njenog prsta i velikog dijamantnog prstena s kojim ju je zaprosio.

Bit će to drugi brak za oboje, a zanimljivo, Dwyane Wade u njega ulazi s deset godina starijom  Gabrielle Union. Glumica je ove godine napunila 41 godinu, a Wade će idućeg mjeseca tek 32. Datum vjenčanja još nije određen, a ni sam par još nije u javnosti zajednički potvrdio veliku vijest za njih dvoje.

Za Wadea je ovo još jedan uspjeh u posljednje dvije sezone, ali ovoga puta u privatnom životu. Podsjetimo, Wade je u posljednje dvije godine osvojio isto toliko naslova NBA prvaka s Miami Heatom, te ove godine juriša po treći uzastopni. Prvi je osvojio još 2006. godine.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider