Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pomaže mu trener

Zvijezda Arsenala i dalje negira: Želi zaboraviti na vruću aferu

Napadač Arsenala i francuske nogometne reprezentacije Olivier Giroud prekinuo je medijsku šutnju vezanu uz svoj izvanbračnu aferu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski mediji posljednjih su tjedana dosta pisali o Giroudovoj aferi koja je procurila u javnost. Oženjeni je napadač večer uoči Arsenalove premierligaške utakmice protiv Crystal Palacea završio u hotelskoj sobi s atraktivnom manekenkom Celiom Kay. Iako je Giroud ispočetka opovrgavao da se to dogodilo, Kay ga je uslikala mobitelom samo u donjem rublju, što je bio neoborivi dokaz.

Kasnije se Olivier Giroud javno ispričao svojoj supruzi i Arsenalovom menadžeru Arseneu Wengeru, iako negira da je s Kay završio u krevetu: "Neke su stvari bile istinite, neke nisu, ali sve je to u prošlosti. Ono što me ne ubije čini me jačim. Uvjeren sam da će me sve što mi se dogodilo učiniti jačim", rekao je Giroud.

"To je sve što moram napraviti: usredotočiti se na svoj klub i brinuti se za svoju obitelj. Bio je to težak period. Morate biti jaki u glavi, a doprinos trenera Arsenea Wengera bio je jako važan. Mogao sam s njime razgovarati. Sada samo želim sve zaboraviti, ići dalje i krenuti ispočetka."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider