Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
zanimljiviji dio utakmice

VIDEO Internet 'vrišti': Zidaneu ponovno pukle hlače za vrijeme utakmice

Iako su momčadi ponudile slab nogomet, zanimljivih detalja s utakmice Manchester Cityja i Real Madrida nije nedostajalo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Drugu utakmicu zaredom u Ligi prvaka francuski trener Real Madrida Zinedine Zidane ima tehničkih problema sa svojom odjećom. Naime, ponovno su mu pukle hlače!

Francuz bi zaista trebao potražiti novog krojača, jer ako se prisjetimo uzvratne četvrtfinale utakmice Real Madrida i Wolfsburgu Zidaneu su i tada pukle hlače. Naravno, i ova je situacija ponovno izazvala urnebes na društvenim mrežama koje ismijavaju Zidanea, ali i njegovog krojača, zbog dvije nezgode u dvije uzastopne utakmice u Ligi prvaka.

To i atmosfera koju su priredili navijači Manchester Cityja gotovo pa da su dvije najzanimljivije stvari koje su se dogodile na večerašnjoj utakmici.

Manchester City i Real Madrid ponudili su blijed nogomet te su bez golova okončali prvih 90 minuta polufinalnog dvoboja. Kada u obzir uzmemo da obje momčadi ukupno vrijede 1.2 milijarde eura, uistinu možemo biti razočarani nogometom koji smo vijedi u prvoj polufinalnoj utakmici najelitnijeg klupskog natjecanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider