Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Otvara se istraga

Zar i on? U poreznoj aferi mogao bi se naći i Jose Mourinho!

Posljednjih dana se u Španjolskoj mnogo priča o poreznom dugu koji stoji na teretu argentinskom nogometašu Lionelu Messiju. Inače, u ponedjeljak je Barcelonin as navodno izvršio uplatu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski je tisak izvjestio da je Messi uplatio deset milijuna eura, a u pitanju su porezne obveze za 2010. i 2011. godinu. Podsjećamo da je Messi bio suočen s optužbama za neplaćanje poreznog duga u razdoblju između 2007. i 2009. godine.

Sport Mediaset u utorak, pak, najavljuje kako je moguće da uskoro bukne nova porezna afera, a u epicentru te bi bio posljednje tri godine trener nogometaša madridskog Reala Jose Mourinho. Portugalac je ovog ljeta napustio Madrid, te se vratio poslu u Chelseaju.

Sport Mediaset navodno nema dokaza da je Mourinho izbjegavao plaćati svoje porezne obveze, ali izvor tvrdi da je takvo što moguće jer se radilo o jednom od najplaćenijih ljudi španjolskog nogometa u posljednje vrijeme. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider