Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Teško bi ga se sjetili

FOTO Zabijao u četiri Lige petica, ali ona mu je najbolji pogodak karijere

Norveški napadački div koji je igrao u četiri Lige petica… Znate li o kome je riječ?

John Carew danas ima 34 godine. Rođen u Norveškoj, tamnoputi centarfor (otac mu je Gambijac, majka Norvežanka) već kao 21-godišnjak iz Rosenborga se prodao u Valenciju za 8.5 milijuna eura.

Na Mestalli je proveo četiri godine, s time da je jednu sezonu boravio na posudbi u Romi. Kasnije je igrao za Bešiktaš, Lyon i potom tri premierligaša u pet godina, Aston Villu, Stoke City i West Ham. Od ljeta 2012. je bez kluba, pokušao je u veljači 2013. u Interu koji ga je uzeo na probu, ali i ubrzo otpisao zbog loše fizičke spreme. Umoran od traženja novog poslodavca, Carew je prije nekoliko mjeseci i službeno kazao 'zbogom' nogometu.

Premda je napravio više nego solidnu karijeru, Carewa bi se rijetki sjetili tek tako. Priznajemo, ne bismo ni mi, da mu djevojka nije Sabina Jemeljanova. Ljepotica iz Latvije, iako su joj tek 22 godine, glasi kao jedan od najboljih i najpoželjnijih modela svijeta, a priložene fotografije samo su potvrda tome. Carew nije uspio pronaći klub, ali definitivno je ulovio pravog komada!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider