Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pogledajte nastup

Voditelj BBC-a nakon poraza ManUtd-a prasnuo u smijeh: Mnogo je uznemirenih

Clive Myrie, voditelj vijesti BBC-a, sasvim sigurno nije pobrao simpatije navijača Manchester Uniteda dok je najavljivao sportski blok u vijestima u srijedu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon poraza od Real Madrida na Old Traffordu s 2-1 u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, koji je ''crvene vragove'' eliminirao iz daljnjeg natjecanja, navijači Manchester Uniteda bili su vrlo uznemireni zbog načina na koji se njihov omiljeni klub oprostio od europske scene za ovu sezonu. Najviše ih je naljutio turski sudac Cüneyt Çakir zbog crvenog kartona Naniju u 56. minuti pri vodstvu Uniteda 1-0.

No, BBC-jev voditelj vijesti očito nije tugovao zbog scenarija viđenog na Old Traffordu…

''U gradu Manchesteru je mnogo uznemirenih ljudi nakon sinoćnjeg rezultata. Ali i mnogo drugih koji su prilično sretni, moramo to reći, hahaha'', rekao je u eter Myrie, prasnuvši u smijeh, prije nego će najaviti prilog svog kolege sportskog novinara.

Na svom Twitter profilu se voditelj izjasnio kao navijač Manchester Cityja još iz starih vremena. Njegov nastup na ekranu dovoljno je govorio koliko ga je ''pogodila'' eliminacija Uniteda…(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider