Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Mali je odličan

VIDEO Preslatko: Cristiano Junior prekinuo intervju tate Ronalda!

Mali Cristiano ovih je dana u središtu pozornosti nogometne javnosti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je prije dodjele nagrade Zlatna lopta pozdravio Lea Messija, sin Cristiana Ronalda opet je postao vijest. Ronaldo je Messiju u kratkom i nesvakidašnjem razgovoru otkrio kako njegov sin gleda Argentinca na internetu i stalno priča o njemu, dok je mali Cristiano sramežljivo došao do tatinog velikog rivala.

VIDEO Ronaldov sin susreo Messija: 'Neprestano priča o tebi i gleda te na internetu'

Trenuci su to koji nam pokazuju kako je Ronaldo ipak od krvi i mesa. Iako profesionalno stalno juri za individualnim trofejima, koji su mu po vlastitom priznanju jako važni, Portugalac je privatno puno nježnija osoba, brižni otac i humanitarac.

U rijetkim trenucima u kojima ga javnost može vidjeti sa sinom, Ronaldo je potpuno drukčiji od onog 'stroja' na terenu. Vidjeli smo to i prilikom jednog intervjua s portugalskim novinarom kada je Cristiano Junior ušetao u kadar i nakratko prekinuo razgovor. Bio je obučen u odijelo Supermena i sramežljivo došao do oca.

Čak i oni koji mu zamjeraju pretjerano slavljenje realiziranja brojnih penala i manjak oduševljenja kod pogodaka suigrača, na 'ovog' Ronalda moraju se barem malo smekšati…
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider