Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
nervozan je

VIDEO: Pogledajte reakciju Ibre nakon pitanja o suradnji s Cavanijem!

Zlatan Ibrahimović opet je bio glavni akter događaja nakon utakmice PSG-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači PSG-a nezadovoljni su igrama uvjerljivo najskuplje momčadi francuske lige. Lyon im bježi dva boda, baš kao i Marseilleu i nitko nije očekivao kako će tri kluba voditi borbu za naslov.

Nakon zvižduka u kup utakmici Zlatan Ibrahimović se okomio na navijače koji zvižde njemu i suigračima, a sada je zbog jednog pitanja stardao i novinar nakon 1:o pobjede protiv Rennesa u prvenstvu.

''Mnogi u Francuskoj misle kako vaša suradnja s Cavanijem nije baš najbolja'', upitao je video-novinar Ibru, a ovaj je pokušao protupitanjima izbjeći odgovor.

''Tko to misli vi ili mnogi Francuzi'', vratio je Ibra, no novinar se nije dao. ''Pa i ja, pitam vas o suradnji s Cavanijem'', opet je stiglo pitanje, a Šveđanin je opet postavio protupitanje 'Pa vi znate o tome više nego ja''.

''Ali ja pitam vas, čini se da mu niste dodali u nekim izglednim prilikama'', rekao je novinar, a Ibra mu vratio ''Vi znate više o nogometu nego ja?''

''Ali ja pitam vas, to mi je posao.''

''Jeste li vi novinar ili kamerman?''

''Novinar.''

''Pa zašto onda držite kameru?''

''Zato što to hoće moj šef…''

''Znači, imate mali budžet…'', rekao je Ibra na kraju ove prepiske po kojoj su neki zaključili da je nogometaš osramotio novinara, dok drugi tvrde da se osramotio upravo Ibra koji se čini poprilično nervozan u zadnje vrijeme.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider