Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Madriđani ga mrze

VIDEO Oduševio Kataloniju: Evo što je Pique napravio s mrežom iz Berlina

Gerard Pique u posljednje vrijeme izaziva kontroverze gdje god se pojavi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pique se na trijumfalnoj paradi Barcelone narugao najvećem rivalu Real Madridu i njegovoj najvećoj zvijezdi Cristianu Ronaldu, a potom je izviždan od strane navijača španjolske reprezentacije na prijateljskoj utakmici s Kostarikom.

„Nije me briga, upravo sam osvojio 'treble'“, poručio je Pique dodatno razjarivši španjolske navijače. Stoperu Barcelone mahom su zviždali navijači Reala zbog šala na račun njihova kluba, ali i zbog njegovog otvorenog prokatalonskog opredjeljenja i zauzimanja za samostalnost tog dijela Španjolske, a takve ideje se baš ne sviđaju Madriđanima i Kastiljancima, centrima moći koji drmaju Španjolskom, odnosno unionistima.

Dok Katalonci Piquea obožavaju, Madriđani ga preziru i smatraju ga čudakom. Imidž ekscentrika pojačao je nakon finalne utakmice Lige prvaka u Berlinu. Mnogima je zapelo u oko da je skinuo mrežu s gola i s njome na leđima slavio pobjedu nad Juventusom.

Slavni Thierry Henry našalio se kazavši da je Pique „frik“ koji skuplja mreže s velikih utakmica. No, bizarni suvenir ipak nije završio u Piqueovoj trofejnoj vitrini, pišu katalonski mediji. Mrežu je raskomadao i komadiće darovao gostima na vjenčanju svojeg dobrog prijatelja, na koje nije mogao doći jer je nastupao za reprezentaciju. Gosti su navodno bili oduševljeni.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider