Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'gadno' pogriješili

VIDEO Nestašni igrači Barcelone maskirani upali na 'presicu'

Nogometaši Barcelone bili su malo nestašni nakon 2:0 pobjede kod Getafea u sklopu 10. kola španjolske Primere...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nekolicina igrača Barcelone, predvođena Gerardom Piqueom, upala je na konferenciju za novinare, prerušena za Noć vještica, u nadi da će prestrašiti svog trenera Luisa Enriquea. Međutim, ne samo da Enriquea nije bilo, već je s novinarima razgovarao nogometaš Getafea Victor Rodriguez.

Prvi je pogrešku uvidio predvodnik Pique, koji je konstatirao: 'Domaćin! Pogrešna 'presica'". Rodriguez je istovremeno ostao vidno iznenađen onime što je doživio.

Tu nije bio kraj nepodopština nogometaša Barcelone. Nakon što ih je zaštitarska služba izvela iz konferencijske sobe krenuli su tražiti izlaz prema parkiralištu, međutim naišli su na visoku ogradu. Prvi ju je hrabro krenuo preskakati Pique, no u tome su ga spriječili zaštitari s druge strane. Oni su nakon toga otvorili ogradu kada im se stoper Barcelone predstavio.

Kada su navijači Getafea shvatili da je tu riječ o nogometašima Barcelone nastao je 'kaos', jer su svi nakon toga htjeli fotografiju. Osim Piquea, navodno su se među 'izgrednicima' našli Neymar, Luis Suarez, Jordi Alba i Bartra.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider