Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Želimo joj sreću

Uspješna, lijepa i ima veliko srce: Evo zašto svi vole ovu djevojku

Hannah Teter nastupit će za manje od dva mjeseca na Zimskim olimpijskim igrama u ruskom Sočiju.

Bila je zlatna na ZOI 2008 u Torinu, dok je prije četiri godine u Vancouveru uhvatila olimpijsko srebro. Hannah Teter će u Sočiju ganjati svoju treću medalju, a koji tjedan prineproslaviti svoj 27. rođendan. Atraktivna 'snowboarderica' jedna je od najvećih američkih zvijezda u zimskim sportovima, no jedna je stvar razlikuje od većine.

Osim što je uspješna u svojoj disciplini 'halfpipe', Hannah je predana humanitarka. Skupljala je novac za djecu u Darfuru, Hondurasu, Filipinima i Keniji. 2010. godine pokrenula je liniju donjeg rublja 'Sweet Cheeks', a čak 40% zarade preusmjerava u humantirarnu udrugu 'Children International'.

Ona je i glasnogovornica udruge ' Boarding for Breast Cancer', a sudjelovala je i u akciji Pete u borbi protiv lova na kitove u Kanadi. Kažu da malo toga ima što Hannah nije radila u humanitarnom radu. Zato je jedna od omiljenih američkih sportašica i želimo joj nove uspjehe i na ovim Zimskim olimpijskim igrama koje počinje u veljači.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider