Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Dar za stoti rođendan

Urnebesno: Poslušajte kako pjevaju nogometaši Splita!

Vedran Roguljić skladao je pjesmu za stoti rođendan RNK Split „Ajmo, Splite, ale“, a nogometaši „crvenih“ nedavno su mu u splitskoj konobi kod „Dunde“ asistirali pri izvođenju pjesmu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„To je moj rođendanski poklon 'crvenima'. Evo sad mi je i punac trener (Goran Šušnjara op.p.) pa moram tu i tamo doći na utakmice Splita“, kaže Roguljić koji je završio glazbenu akademiju, a osim što pjeva i svira gitaru s Markom Pecotićem Pecom, daje poduke kao profesor gitare u privatnoj glazbenoj školi Boris Papandopulo u Splitu.

„Atmosfera u konobi je bila opuštena, očito sam nogometaše pogodio s pjesmama pa su se i sami odlučili okušati“, kazao je Roguljić, a prenosi Dalmacija News.

„Mogu reći da Josip Fuček definitivno ima najbolje glasovne sposobnosti, da se ne bavi nogometom mogao bi biti pjevač. Belle je isto pjevao nekakvu afričku pjesmu, nitko ga nije razumio, ali dobro je zvučalo. Ja sam ga uspio donekle pratiti, a i da nisam nitko vjerojatno to ne bi shvatio. Što se tiče zabavljačkog dijela, nije teško pogoditi tko je tu najjači. Romano Obilinović je bez premca“, kroz šalu će Roguljić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider