Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
prešlo sve granice

Strašno: Ubio prijatelja na rođendanu zbog rasprave Messi – Ronaldo

Strašna vijest dolazi iz Indije gdje je rasprava o Messiju i Ronaldo poprimila novu, tragičnu dimenziju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vjerojatno nema nogometnog zaljubljenika koji nije barem jednom sudjelovao u jednoj od najčešćih nogometnih tema 21. stoljeća. Tko je bolji, Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo, rasprava je koja se vodi u svim zemljama svijeta. Nažalost, jedna takva u Indiji imala je i tragičan završetak.

Španjolska novinska agencija Efe donosi vijest kako je u višemilijunskom Mumbaiju u nedjelju ujutro jedan muškarac ubio prijatelja na rođendanskoj zabavi nakon svađe. Policijski izvori kažu kako su se dva muškarca iz Nigerije sukobila nakon rasprave o Messiju i Ronaldu odnosno Barceloni i Realu.

Mladić koji je slavio rođendan, identificiran kao Obinna Michael Durumchukwa, gađao je čašom prijatelja Nwabua Chukwumu, navijača Barcelone. Umjesto njega, pogodio je zid u pozadini, a ovog je to toliko izbacilo iz takta da je uzeo komad stakla i porezao mladića koji je iskrvario od zadobivenih rana.

Policija je stigla nakon što su susjedi zbog glasne svađe alarmirali organe reda, ali mladiću nije bilo spasa, piše agencija Efe.

Vjerojatno prva smrt uzrokovana svađom oko pitanja koji je danas najbolji nogometaš svijeta dogodila se tako u nenogometnoj zemlji. Jasno je da se ubojstvo nije dogodilo direktno zbog Messija i Ronalda, ali je ta posve bespotrebna rasprava bila okidač za ljudsku žrtvu. Strašno…

Podsjetimo, prije tri godine u Iraku jedan je simpatizer Barcelone ubio sugrađanima i prijatelja koji je navijač Reala. Izbila je svađa za vrijeme zajedničkom gledanja El Clasica, potegnuli su se noževi i jedan život je ugašen.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider