Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Grozna vijest

U El Salvadoru ubijena Modrićeva sestrična!?

Susanna Modrić rođena je u Hrvatskoj no odrasla je u Njemačkoj od kuda je otišla u Sjedinjene Države, navode novine La Opinion.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Susana Lily Modric de Aranava, 40-godišnja sestrična hrvatskog nogometaša Luke Modrića, oteta je i ubijena u El Salvadoru gdje je živjela posljednjih šest godina, pišu u četvrtak mediji iz te latinoameričke zemlje.

Susana je oteta u ponedjeljak a njeno beživotno tijelo otkriveno je u srijedu u skrivenom kovčegu četiri kilometra od glavnog grada San Salvadora, pišu novine La Nacion. Neki mediji prenose da je kovčeg bio u jednom vozilu. Policija još uvijek nije iznijela informacije.

Susanna Modrić rođena je u Hrvatskoj no odrasla je u Njemačkoj od kuda je otišla u Sjedinjene Države, navode novine La Opinion. Prije šest godina skrasila se u El Salvadoru gdje je stekla poljoprivredno zemljište. Ondje se udala za lokalnog čovjeka prezimena Aranava s kojim je dobila sina prije nego su se rastali.Prema pisanju La Naciona posao u poljoprivredi je bio zatvoren prije nekoliko mjeseci, te je htjela napustiti zemlju.

Hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova još uvijek nije potvrdilo da li je ubijena imala hrvatsko državljanstvo, a nema niti potvrde da je riječ o Modrićevoj sestrični. Luka Modrić (30) u četvrtak nije bio dostupan za komentar. Neki mediji nagađaju da je riječ o pljački.

El Salvador je zemlja sa 6,4 milijuna stanovnika u srednjoj Americi gdje je "stopa kriminaliteta među najvišima u Latinskoj Americi", upozorava hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova na svojoj internetskoj stranici.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider