Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Oduševio publika i onda...

Teška nesreća u SAD-u: Snowmobile zvijezda u komi, obitelj gubi nadu!

Gledatelji su ostali šokirani nakon teške nesreće Caleba Moorea na Zimskim X igrama u Aspenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ekstremni sportovi jako su popularni kod Amerikanaca, a sve su popularnije i Zimske X igre na kojima iz godine u godine ima sve više teških padova. Vozač 'snowmobilea' Caleb Moore teško je nastradao prilikom pada i nalazi se u komi. Svojim je trikovima oduševljavao publiku, a onda jedan 'flip' izveo prekratko nakon čega je vozilo palo na njega.

Obitelj je izjavila kako su male šanse da Caleb preživi. Odmah je imao operaciju srca, ali se čini kako neće biti dobrih vijesti iz bolnice u Denveru. On je čak ustao nakon pada i otišao u bolnicu s potresom mozga, no ubrzo je počelo krvarenje u blizini srca, a potom i mozga.

Nevjerojatno je da je nesreću sa snowmobileom imao i njegov brat na istom događaju, ali i još nekoliko vozača. Opet se pokrenula rasprava je li ovo vozilo sigurno za izvođenje opasnih trikova. Iako se radi o igrama ekstremnih sportova na snijegu i iako je Moore bio jedan od najboljih u ovom sportu, čini se kako protivnici ovakve vrste zabave imaju sve više poklonika.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider