Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ismijavaju ga

Teniski 'bad boy' u klinču striptizeta i na udaru javnosti

Bernard Tomic još jednom se pobrinuo da opravda epitet zločestog dečka.

Australski Hrvat Bernard Tomic kao i njegov otac Ivan poznati su u svijetu tenisa kao problematični likovi. Zbog raznih incidenata Tomic senior čak ne smije na mnoge turnire, dok 21-godišnji Bernard ulazi u sukobe s novinarima, kolegama, sucima...

Australska javnost ovaj se mjesec zabavlja s novim Tomicevim potezom. Jedan noćni klub u Gold Coastu objavio je fotografije Tomica u klinču s dvije striptizete. Klub 'SinCity' inač je poznat po razularenim zabavama, a da stvar bude zanimljivija, Tomic se tamo zabavljao u vrijeme 'Schoolies weeka', australske verzije maturalnih putovanja.

Gold Coast je poznato turističko mjesto gdje u ovo doba godine stigne velik broj tinejdžera koji završavaju srednju školu. Mediji 'down under' odmah su ga prozvali 'toolie', naziv koji dobivaju oni koji se zabavljaju na tulumima srednjoškolaca, a stariji su od te populacije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider