Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Teška nesreća

Stravičan izgled razbijenog automobila Barcine zvijezde i problemi s policijom

Nogometaš Barcelone Alexis Sanchez doživio je prošle srijede tešku prometnu nesreću iz koje se, srećom, izvukao bez ozljeda…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako u klubu nisu objavili informaciju o nesreći svoga čileanskog napadača Alexisa Sanceza, španjolski su mediji nekoliko dana kasnije saznali što se dogodilo, a igračev agent Fernando Felicevich je na koncu i potvrdio priču za Marcu.

Sanchez je oko tri sata u noći na autocesti blizu Barcelone izgubio kontrolu nad automobilom i zabio se u zaštitnu ogradu.

Vozilo je nastavilo kliziti još 100 metara nakon udara i pritom uništilo desetke branika uz cestu. Sanchez je izašao iz potpuno uništenog automobila praktički bez ogrebotine. Pozvao je jednoga od suigrača koji ga je odvezao doma, a dvojcu pritom nije palo na pamet prijaviti nesreću policiji.

Dakako, policajci su mu uskoro pokucali na vrata, a Sanchez im je rekao da ne zna zašto je izgubio kontrolu nad automobilom premda svi dokazi upućuju na to da je vozio znatno brže od dopuštenog.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider