Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Okružen ljepoticama

Srpski tabloid objavio rat hrvatskom reprezentativcu: 'Lažeš Sammire!'

Nakon što je Sammir članak o njegovom posjetu beogradskom klubu nazvao izmišljenim, srpski tabloid donosi dokaze i detalje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sammir je na svom Facebook profilu demantirao 'ludu zabavu' u Beogradu već je rekao kako je samo izašao na piće nakon pregleda kod legendarne 'doktorke Marijane' koja liječi sportaše svojim alternativnim metodama.

''Vidim da se u medijima pojavila vijest da sam vikend proveo u Beogradu. Ovim putem želim demantirati te informacije. U Beogradu sam bio prije 3 mjeseca na pregledu i terapijama tetive kod gospođe Marijane uz dopuštenje kluba. Nakon terapija izašao sam s poznanicima na piće (ne na cajke i ne cijelu noć !), te nas je netko slikao i sada te slike dodao uz ovaj izmišljeni članak'', napisao je Sammir na Fejsu, a tabloid Alo! Uzvratio udarac.

Oni tvrde da hrvatski reprezentativac laže te ga pitaju 'S nama bi da se kačiš? U novom članku nabrojali su mu i brojne pijanke u Hrvatskoj, ali i detalje posjete klubu ovog vikenda.

''Prisustvo Brazilca ovog vikenda u srpskoj prijestolnici potvrdila nam je osobno i PR kluba “Cinema” Tijana Stojiljković, koja je za Samira objasnila da je pristojan i kulturan momak koji je pio vodu umjesto alkohola, dok su djevojke u njegovom prisutstvu konzumirale šampanjac. Hrvatski Brazilac je na početku večeri imao i manju neprijatnost kada nije mogao pristupiti VIP ij kluba jer ga nitko nije prepoznao (možeš misliti koliko je slavan!?), ali ubrzo se našao u separeu s brojnim pripadnicama ljepšeg spola. Uz Samira, te večeri su se u elitnom beogradskom klubu našli i bivši reprezentativac BiH Elvir Bolić'', piše Alo!

Treba reći i kako je Sammir imao slobodan vikend, a čini se kako u provodu nije bio razularen. Ne znamo zašto je uopće imao potrebu demantirati provod jer ovaj put nije prekršio nikakvo pravilo.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider