Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sramota

Šokantna izjava izbornika Australije: Razbjesnio žene diljem svijeta

Izbornik nogometne reprezentacije Australije, Holger Osieck, šokirao je javnost izjavom uoči konferencije za novinare, nakon lagane 4-0 pobjede "socceroosa" nad Jordanom u kvalifikacijama za SP...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Guraš me poput moje žene'', rekao je svom kolegi prilikom sjedanja za stol na konferenciji za novinare Osieck, a potom izustio:

''Postoji izreka: žene bi trebale šutjeti u javnosti. To govorim svojoj supruzi privatno, tako da je to ok. Znam da ste snimili ovo, pa vjerujem da ću biti omiljeni muškarac kod svih supruga diljem Australije'', rekao je izbornik "socceroosa" Holger Osieck, koji se po završetku konferencije za novinare ispričao, odnosno pravdao:

''Nisam želio nikoga povrijediti, ali ako jesam onda se ispričavam. Nemam ništa protiv žena i to je bio čisti nesporazum. Štoviše, poštujem žene i u braku sam već poduži niz godina. U tome što sam rekao nema ni najmanje ozbiljnosti. Sve sam rekao u šali, jer sam bio dobre volje nakon pobjede.''

''Vjerujem da ću imati velikih problema kada dođem kući...''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider