Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Hoće li plakati?

Snoop stiže: Jednostavno moram na ovu utakmicu!

Škotski nogometni prvak Celtic 12. veljače na svom travnjaku dočekuje talijanskog prvaka Juventus, u sklopu 1. utakmice osmine finala Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Maskota Celtica za taj susret mogao bi biti ni manje ni više nego reper Snoop Lion, poznatiji kao Snoop Dogg! Svjetski poznati glazbenik promijenio je nedavno ime nakon što je postao Rastafarijanac, a za susret Celtica i Juventusa očajnički želi biti dio folklora koji će prethoditi izlasku igrača na travnjak.

''Ovo je jedna od onih utakmica na koje jednostavno moram ići. Ovo je utakmica koju svi mi navijači Celtica čekamo. Trebam karte, ali istovremeno želim povesti momčad na travnjak poput male djece koja to čine na svakoj utakmici. Da, to želim! Živjeli Kelti! Yabadabadoo!'', rekao je ovoga tjedna za Sunday Mail Snoop Lion.

Podsjetimo, prije nekoliko je mjeseci američki reper pokušao pomoći Celticu da u svoje redove dovede, kako on sam kaže, njegovog čovjeka - Davida Beckhama. No, po tom se pitanju nije učinilo ništa, a vrlo vjerojatno će se isto dogoditi s potonjom željom Snoop Liona.

Čak su britanske kladionice izbacile i tečaj za njegovo pojavljivanje na velikom ekranu na stadionu, ukoliko naravno uopće dobije karte za susret. Spomenimo i da postoji opcija za klađenje da će Snoop Lion plakati na kraju utakmice zbog pobjede Celtica. Na uloženu funtu dobili biste 100!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider