Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
KOBE 9 Elite i Lunar 2

Snaga lakoće - Nike Flyknit tehnologija osvaja sve više sportaša

Dva najnovija tipa Nike Flyknit tenisica – KOBE 9 Elite i Lunar 2 predstavljaju najveći sportaši današnjice. Lakoća, stabilnost i udobnost tenisica osvajaju Kobea Bryanta i ostale kojima svakodnevni treninzi odsad izgledaju potpuno drukčije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

NIKE, Inc. vodeći svjetski brend u području trčanja predstavio je najnovije dvije inovacije revolucionarne Flyknit tehnologije. Riječ je o novim tenisicama KOBE 9 Elite i Lunar2 koje su predstavljene u reklamnom filmu „Tako lagan. Tako snažan. Nike Flyknit“ i to kroz priču najvećih sportaša današnjice među kojima su i košarkaška zvijezda Kobe Bryant, najbolja sprinterica današnjice Allyson Felix i rekorderka u višeboju Ashton Eaton.

Nike Flyknit tehnologija predstavljena je u veljači 2012., a sada ista revolucionarna tehnologija transformira i košarkaške tenisice. Flyknit je definirao razvoj i izradu obuće koja je “sposobna” podnijeti potrebe svačijeg stopala. Podrška i struktura su pletene direktno u Nike Flyknit gornji sloj, što osigurava veliku stabilnost, udobnost i ublažavanje udaraca.

„Flyknit je dovoljno jak da podnese najrazličitije dinamične pokrete profesionalnog košarkaša“, izjavio je Bryant koji nosi Nike KOBE 9 Elite. „Flyknit čini KOBE 9 Elite najudobnijom obućom u kojoj sam ikada igrao. Ne osjetiš ju – to je ljepota cijele priče.“

Nastavno na iznimno uspješno prošlogodišnje predstavljanje Flknit Lunar1+, Flyknit revolucija nastavlja se predstavljanjem novog tipa tenisice Flyknit Lunar2. Novi dizajn spaja moćno i iznimno lagano Flyknit gornjište s Lunarlon pjenom u unutrašnjem dijelu potplata.

„Flyknit Lunar2 spaja dvije naše najbolje inovacije i tehnologije u jedan paket. To je naprosto čarobna kombinacija“, ističe Rob Dolan, jedan od dizajnera za Nike Running.

Rezultat je još prirodnije kretanje. Sportaši ovu jedinstvenu lakoću Flyknit tenisica mogu isprobati na nekoliko modela: Nike Flyknit Air Max, Nike Free Flyknit and Nike Free Hyperfeel.

„Kada treniram uistinu mi je potrebna ugodna obuća. Ne želim razmišljati ni o čemu drugome dok trčim“, istaknula je Allyson Felix koja nosi Nike Flyknit Lunar 2. „Predivan je osjećaj kada imate tenisicu tako laganu i udobnu da ni ne osjećate kako vam je na nogama.“

Najnoviji Nikeov film prikazuje poznate sportaše dok igraju košarku, trče, sprintaju i u trku se penju stepenicama stadiona. Upravo te, velikim dijelom slow motion, scene efektno prikazuju iznimnu snagu ljudskoga tijela i snagu Nike Flyknit tehnologije. Slow motion kadrovi u filmu naglašavaju intenzitet pokreta sportaša te istovremeno prikazuje koliku udobnost, fleksibilnost i prozračnost Flyknit obuća omogućava i u najzahtjevnijim pokretima tijela.

Najnoviji tip tenisice Lunar2 dostupan je u muškoj i ženskoj varijanti. Muške su tenisice obilježene kombinacijom zelene, plave i bijele, a ženske kombinacijom narančaste, ljubičaste i bijele. Lunar2 tenisice će se moći kupiti od 8. veljače po cijeni od 1199 kuna.

Film dostupan na linku:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider