Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Znakoviti naziv

Seksi Ruskinje raspalile maštu: Polugole i mokre "tope led"

U pauzi između utakmica pronašle su vremena za zanimljivi angažman.

Oksana Afonina (Foto: Petr Titarenko/whl.khl.ru) (Foto: Petr Titarenko/whl.khl.ru)

Najljepše i najatraktivnije hokejašice iz sedam ruskih klubova nalaze se na službenom kalendaru Ženske hokejaške lige Rusije.

Ruski fotograf Pjotr Titarenko fotografirao ih je za kalendar zanimljivog naziva: "Topljenje leda".

One su profesionalke koje se bave ovim izuzetno napornim sportom, a u 2018. godini krasit će zidove u sobama mnogih obožavatelja te dati novi štih cijelom ruskom ženskom hokeju na ledu.

Kalendar mogu nabaviti svi, u online trgovini KHL-a uskoro će se naći u ponudi.

Dotad, uživajte u fotografijama...

Anna Prugova (Foto: Petr Titarenko/whl.khl.ru) Anna Prugova (Foto: Petr Titarenko/whl.khl.ru) (Foto: Petr Titarenko/whl.khl.ru)

Anastasia Smirnova (Foto: Petr Titarenko/whl.khl.ru) Anastasia Smirnova (Foto: Petr Titarenko/whl.khl.ru) (Foto: Petr Titarenko/whl.khl.ru)

Tatjana Ščukina (Foto: Petr Titarenko/whl.khl.ru) Tatjana Ščukina (Foto: Petr Titarenko/whl.khl.ru) (Foto: Petr Titarenko/whl.khl.ru)

Alevtina Starkova (Foto: Petr Titarenko/whl.khl.ru) Alevtina Starkova (Foto: Petr Titarenko/whl.khl.ru) (Foto: Petr Titarenko/whl.khl.ru)

Evgenia Djupina (Foto: Petr Titarenko/whl.khl.ru) Evgenia Djupina (Foto: Petr Titarenko/whl.khl.ru) (Foto: Petr Titarenko/whl.khl.ru)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Pozdravio je okupljene na isti način kao Cristiano na svom predstavljanju, a u svoju epizodu (baš kao i Cristiano) kreće s devetkom na leđima! ✅
Svakako treba istaknuti da je Olmić bio taj X-Faktor za fenomenalne Španjolce... 🥇👏
Kao izbornik ih je doveo do dva srebra na Europskim prvenstvima i polufinala u Rusiji gdje su ispali od Vatrenih. ⚽🥈🥈🤝
Ostala su 22. veličanstvena u finalu Golmanije! ⚽🤝

Crtu ćemo povući ispod magične granice od 70 bodova, a to znači da će u veliko finale ukupno 22 natjecatelja. Svi natjecatelji iznad 20. mjesta ušli su u finale, zaključno s igračem „Valent65“, koji ima 70 osvojenih bodova. Ukupno će u finalu biti 22 natjecatelja jer pojedini igrači dijele mjesta u Top 20. ✅

Više na linku u storyju i na našem portalu. 📲