Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Tulum u Beogradu

Sammir: Nisam bio na cajkama, nego kod 'doktorke Marijane'!

Nije nikakva tajna da Sammir voli 'zaružiti', u čemu ga nisu spriječile ni brojne kazne Dinamovih čelnika...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilac koji nosi dres hrvatske reprezentacije je ludu zabavu potražio u susjedstvu. Srpski portal Alo navodi da je Sammir uhvaćen u jednom beogradskom klubu, u kojem je do zore ludovao uz  'cajke'.

U tekstu ne piše kada je Sammir posjetio Beograd, a najveća zvijezda hrvatskog prvaka jutros se našla u autobusu koji je Dinamo odveo na drugi dio priprema u Međugorje.

No, Sammir je sve demantirao te rekao kako je bio kod poznate 'doktorke Marijane' koja je liječila mnoge nogometne zvijezde. Na svom je profilu na Facebooku napisao:

''Vidim da se u medijima pojavila vijest da sam vikend proveo u Beogradu. Ovim putem želim demantirati te informacije. U Beogradu sam bio prije 3 mjeseca na pregledu i terapijama tetive kod gospođe Marijane uz dopuštenje kluba. Nakon terapija izašao sam s poznanicima na piće (ne na cajke i ne cijelu noć !), te nas je netko slikao i sada te slike dodao uz ovaj izmišljeni članak.''

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider