Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
U Realu zabrinuti

Ronaldo nakon treninga sjeda u novi avion i odlazi 'zločestom dečku' u Maroko!?

Kako pišu pojedini mediji u Španjolskoj, u Realu su malo zabrinuti zbog nove navike Cristiana Ronalda.

Ipak je upao u nominacije za Zlatnu loptu iako Cristiano Ronaldo u 2015. godini nije osvojio baš ništa. Loš ulazak u godinu, pa i ova jesen u kojoj nije na razini one prošlogodišnje za mnoge su bili razlozi zašto nije smio biti među trojicom kandidata. No, čak je i Leo Messi rekao kako Cristiano mora biti tamo.

''Luis Suarez je također zaslužio da bude među tri kandidata (Messi i Neymar), ali ne može se reći da to nije zaslužio i Ronaldo'', komentirao je Messi nakon što je osvojio nagradu za najboljeg igrača u Španjolskoj.

U Realu se pak brinu, piše Sport, što njihova najveća zvijezda ima novi naviku. Nedavno je kupio novi avion, svoj privatni mlažnjak koji je koštao za njega pravu sitnicu, 19 milijuna eura. Ovo prijevozno sredstvo mu je postalo vrlo drago jer, piše Extraconfidencial, Ronaldo skoro svaki dan nakon treninga koji završava u 15 sati sjeda u avion i odlazi u - Maroko!

No, ne krši time nikakva klupska pravila jer mu do Rabata u Maroku treba tek sat i pol pa je svaku večer opet nazad u Madridu. Razlog zbog kojeg je Portugalac počeo ići u Rabat zove se – Badr Hari. Očito mu se svidio kratki odmor kojeg je tamo proveo u listopadu, a gdje mu je domaćin bio upravo njegov veliki prijatelj kojeg svi znamo kao jednog od najpoznatijeg kick-boksača današnjice i pravog zločestog dečka ovog borilačkog sporta.

Njih dvojica razvili su veliko prijateljstvo posljednjih godina, a Ronaldu ne smeta što je Hari osuđivani nasilnik koji je neko vrijeme proveo i u nizozemskim zatvorima. Treba opet ponoviti, Ronaldo time ne krši nikakva pravila Reala, jednostavno si čovjek tako nešto može priuštiti.

Tko je zaslužio Zlatnu loptu za 2015.?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider