Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sukob Delija i policije

Rat na ulicama Beograda: Obračuni po cijelom gradu!

U neredima koji su se dogodili u srijedu navečer u Beogradu ima dosta ozlijeđenih policajaca, uhićeni su deseci huligana, a jednom policajcu izbili su sve zube kad su ga pogodili ciglom u glavu!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ratno stanje sinoć je vladalo na ulicama Beograda! Navijači Crvene zvezde i policija obračunavali su se po cijelom gradu, a u masovnim tučnjavama privedeno je više desetaka osoba, uglavnom maloljetnika. Jednom policajcu huligani su izbili sve zube kad su ga pogodili ciglom u glavu!

U sukobima navijača i policije ozlijeđeno je 20 policajaca i više civila. B92 piše da su teže ozlijeđeni jedan policajac i jedan 19-godišnjak.

Neredi su počeli uoči košarkaške utakmice Eurokupa između Crvene zvezde i Galatasaraya (74:91) kad je ispred dvorane Pionir više od 1000 navijača ostalo bez ulaznica i mogućnosti da uđu na tribine. Opći obračun među Delijama zatim se pretvorio u sukob s policijom, a huligani su tukli i napadali snage reda čak i ispred sjedišta beogradske policije. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider