Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Brzi i žestoki

Problematične zvijezde: Realovcu prijeti zatvorska kazna!

Nogometaš Real Madrida Marcelo kažnjen je novčanom kaznom od 6000 eura, jer je 12. veljače uhvaćen za upravljačem svog vozila iako mu je vozačka dozvola oduzeta zbog ranije počinjenih prekršaja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kaznu je brazilskom reprezentativcu odredio madridski sud u četvrtak, nakon kojeg Marcelo nije bio raspoložen za davanje izjava.

Ovo je samo još jedan u nizu prometnih prekršaja koje u posljednje vrijeme čine igrači "kraljevskog kluba", ali i ostali nogometaši s privremenim radom u Španjolskoj. Podsjetimo, početkom veljače napadač Reala Karim Benzema uhvaćen je kako sa svojim Audijem juri 216 kilometara na sat, zbog čega mu prijeti gubitak vozačke dozvole, dobrotvorni rad, pa čak i zatvorska kazna!

Od ostalih prometnih prekršaja igrača Primere spomenimo i onaj Gerarda Pique (Barcelona), koji je svog jednomjesečnog sina vozio na suvozačevom mjestu i to bez sigurnosne opreme!

"Mnogi igrači konstantno krše prometna pravila, iako su uzor velikom broju mladih ljudi", rekao je šef madridske policije. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider