Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Revolucija u klađenju

Pretvorite klađenje u isplativu investiciju uz Dvoznak.com

Dvoznak.com, adresa za pametno klađenje, internet je portal koji već dvije godine pomaže svojim čitateljima i pretplatnicima da klađenje pretvore iz igre na sreću u isplativu investiciju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Više od 40-ak stručnih suradnika svakodnevno donosi najvažnije informacije za klađenje iz gotovo svih sportova i natjecanja kao pomoć prilikom odabira oklada. Uz objektivan pogled, na portalu se mogu pronaći i subjektivna razmišljanja suradnika u rubrikama Prognoze i Listići .

„Dok su vrijednost i iskoristivost najava subjektivne, učinak tih dviju rubrika je mjerljiv. Uplaćujući novce na naše prognoze pretplatnici su od listopada 2011. godine mogli ostvariti profit od oko 360 tisuća kuna Više o prognozama. A, prognoze i najave samo su dio našeg sadržaja. Na njih se nadovezuju detaljna interaktivna statistika, usporedba tečajeva/margina te informacije o promjenama tečajeva. Smatram kako je to 'must have' alat svakog (polu)ozbiljnog kladitelja“, zaključak je Tomislava Đereka, idejnog začetnika cijelog projekta i vlasnika tvrtke Toma-Soft koja stoji iza portala.

Isplativost pretplate na dvoznak.com moguće je predočiti i kroz kraće vremensko razdoblje. Primjerice, u svibnju je ostvaren profit od gotovo 230 jedinica uloga u rubrici Prognoze i 60 jedinica u rubrici Listići. Klađenjem od 100 kuna po jedinici uloga to vam je moglo omogućiti zaradu od 30 tisuća kuna u svega dvadesetak dana.

„Nema kladiteljskog portala na svijetu s tolikim brojem brzih, pravodobnih informacija, ponekad i 'insajderskih' ili s lica mjesta. Prije nego uložim tisuću ili dvije eura na neku okladu, želim znati tko igra, tko je bolestan, je li plaća sjela, tko je uhvaćen do zore na šanku, …itd. Prognoze su jako koristan dio portala i o njima statistika sve govori, no za mene su i najave neiscrpan izvor vrijednosti. Kada sumiram jedno i drugu, uz prateću informatičku podršku, Dvoznak je fenomenalan kladiteljski alat za ljude koji se ozbiljno klade i žele ostvarivati dugoročan profit“, otkriva Nikola.

Osim Nikole, na portalu je moguće pronaći i iskustva drugih korisnika, kao i u autentične fotografije nekih od njihovih uplata i dobitnih listića kojima potvrđuju svoju priču.

Posjetite dvoznak.com i započnite i Vi svoju uspješnu priču sa klađenjem!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider