Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ovo nije ni sanjao

Steve Nash 'ukrao' dres Kovačiću: 'Osjećam se kao dijete'

Nogometaši milanskog Intera imali su u utorak na treningu u New Jerseyju posebnog gosta. S ''nerazzurrima'' je trenirao dvostruki najkorisniji (MVP) igrač NBA lige Steve Nash (39)…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Košarkaš Los Angeles Lakersa je fanatični obožavatelj nogometa. Veliki je navijač londonskog Tottenhama, a u nogomet je uključen kao jedan od vlasnika Vancouver Whitecapsa. Poziv da trenira s trostrukim europskim prvakom stoga jednostavno nije mogao odbiti.

Zanimljivo, Nash se na travnjaku u New Jerseyju pojavio u Interovom dresu s brojem 10 na leđima. Međutim, umjesto pravog vlasnika Interove desetke, našeg Matea Kovačića, ovom je prilikom na leđima stajalo Nashovo prezime. Hrvatski se reprezentativac sasvim sigurno nije naljutio…

''Bio je ovo vrlo zabavan dan, osjećao sam se kao dijete na Božić jer mi se ostvario san. Bilo je sjajno igrati uz Estebana Cambiassa. Davao mi je savjete i izmijenio nekoliko pasova sa mnom'', rekao je Nash.

A dok je slavni košarkaš nosio njegov dres, Kovačić je nosio skupocjeno odijelo. U društvu Diega Milita i Javiera Zanettija, koji su kao i on trenutno ozlijeđeni, bivši veznjak Dinama je na Manhattanu glumio manekena za novog klupskog sponzora - američkog proizvođača odjeće Brooks Brothers. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider