Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Očito je da ću napustiti klub'

Pogledajte kako je zvijezda Arsenala divljala ispred noćnog kluba

Ruski nogometraš Arsenala Andrej Aršavin (31) uhvaćen je u subotu navečer u pijanoj prepirci ispred jednog noćnog kluba u Londonu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aršavin se svađao sa zaštitarom na ulasku u klub, a u jednom ga je trenutku morao zaustavljati prijatelj da ne dođe do fizičkog sukoba. Cijeli je incident jedan od posjetitelja uhvatio kamerom.

Tako se nastavlja tužan pad napadača koji je 2009. godine po transferu iz Zenita bio rekordno skupo pojačanje u Arsenalovoj povijesti (15 milijuna funti).

Ove je sezone Aršavin skupio tek dva starta u udarnoj postavi "topnika", oba u Liga kupu, dok je u Premierligi nastupio tek sedam puta, svaki put ulazeći kao rezerva.

Aršavin u Arsenalu zarađuje 95.000 funti tjedno, a na kraju sezone istječe mu aktualni ugovor i posve će sigurno potražiti novi klub.

''Očito je da ću napustiti Arsenal. Bila je to Arseneova odluka (Wenger) da me ne koristi, ali ja i dalje treniram i osjećam se dovoljno spremnim za igru. Ne vidim nikakve probleme u tome da igram za neki drugi engleski klub'', rekao je nedavno Aršavin.

Iako je Arsenalov menadžer Arsene Wenger hvalio Aršavinov "profesionalizam" prošlog tjedna, ovaj bi incident mogao Rusu otežati pronalazak nove sredine... (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider