Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Smijeh od penala!

Pogledajte kako je slavna NBA zvijezda odglumila jedanaesterac!

Vrhunac humanitarnog susreta bila je simulacija jedanaesterca slavnog njemačkog košarkaša Nowitzkog...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nedjelju su u njemačkom Würzburgu prijateljsku nogometnu utakmicu humanitarnog karaktera odigrale momčad Manuela Neuera i prijatelja i momčad Dirka Nowitzkog i prijatelja.

Vrhunac susreta bila je simulacija jedanaesterca slavnog njemačkog košarkaša Nowitzkog.

Ovaj 213 centimetara visoki krilni centar Dallas Mavericksa poveo je loptu ka suparničkom kaznenom prostoru, a ondje je simulirao pad preko suparničkog igrača koji je već bio na travnjaku i više od metra udaljen od Nowitzkog, uz gromoglasan smijeh komentatora susreta. Da stvar bude još smiješnija, penal je uistinu dosuđen i Nowitzki ga je realizirao.

Ovaj revijalan susret završio je pobjedom Neuerove momčadi sa 8-7, a i sam vratar njemačke reprezentacije i Bayerna upisao se dva puta među strijelce.

"Kao profesionalni sportaš u sretnoj ste poziciji da zarađujete puno novca i da možete biti uzor. Bila je sjajna ideja organizirati ovako nešto u Njemačkoj", rekao je Nowitzki, za čiju su momčad između ostalih zaigrale zvijezde poput Lukasa Podolskog, Matsa Hummelsa i Stefana Kießlinga, dok su u Neuerovoj momčadi bili Ilkay Gündogan, Julian Draxler... (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider