Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"morao sam izaći"

Pijani Klopp prerušen u Djeda Božičnjaka na Božićnoj zabavi

Iako je danas vrlo strog trener, Klopp je kao igrač bio jako nestašan...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su objavljene fotografije pijanog Waynea Rooneyja, kapetana engleske reprezentacije, stigle su mnoge reakcija brojnih nogometnih stručnjaka. Među njima se oglasio i menadžer Liverpoola Jürgen Klopp koji je stao u obranu napadača Manchester Uniteda, a onda otkrio i jednu neugodnost o sebi iz svojih igračkih dana.

"Bili smo posljednji na tablici Bundeslige sa samo 11 bodova. Bio je Božić i želio sam ići na zabavu sa prijateljima. Naravno nitko me nije smio prepoznati, pa sam obukao odijelo Djeda Božičnjaka i otišao. Nisam se dobro osjećao, ali mi je trebalo da izađem i zabavim se. Na kraju sam došao do točke da sam bio malo previše pijan, pa sam skinuo masku i svi su vidjeli da sam to ja. Uslijedile su slike i uskoro sam osvanuo na naslovnici Bilda s naslovom: "Evo kako Klopp slavi 18. mjesto na tablici". Nisam to slavio, ali tu je bila slika. Događa se", ispričao je iskreni Klopp.

Nijemac danas, kao menadžer Liverpoola, najstrože brani svojim igračima izlaske, pa makar ga i na koljenima molili. Svjestan je da igrači kod sebe doma pripremaju razne zabave, ali to još donekle toletira i pripisuje mladosti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider