Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sve izmaklo kontroli

Pijani igrač Arsenala ludovao u sitne sate: 'Ovako nešto još nisam vidio'

Incidentni nogometaš Arsenala Nicklas Bendtner u utorak navečer se ponovno našao u središtu nemilog događaja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju danskog tabloida BT-a, 26-godišnji napadač je sa svojim društvom došao u sukob s jednim taksistom u Kopenhagenu. Bendtner i njegovi prijatelji su u alkoholiziranom stanju najprije radili nered u vozilu, a kad se taksist usprotivio, počeli su ga vrijeđati. Incident je potom postao još bizarniji jer je Bendtner izašao iz vozila, skinuo hlače i počeo se 'trljati' po prozoru automobila, vulgarno prijeteći vozaču.

''Više od 25 godina se u Kopenhagenu borim s pijancima, ali nešto ovakvo nisam nikada doživio'', citirao je BT taksista.

Cijeli se incident, inače, događao u trenucima kad su Bendtnerovi suigrači u Münchenu igrali uzvratnu utakmicu osmine finale Lige prvaka protiv Bayerna. Danski nogometaš nije putovao u Njemačku jer ga trener Arsene Wenger nije uvrstio u kadar za utakmicu. Umjesto toga se odlučio zabaviti u rodnom gradu, a na koncu je sve izmaklo kontroli, kao što se to i ranije često događalo u njegovom slučaju. Tijekom 2009. je, primjerice, dvaput uhvaćen alkoholiziran i spuštenih hlača, tako da zadnji slučaj zapravo nije preveliko iznenađenje.

Engleski mediji pišu da je Arsenal tijekom četvrtka zatražio Bendtnera da se izjasni o optužbama, a za očekivati je da će Danac biti kažnjen. Ugovor s 'topnicima' mu istječe ovo ljeto, pa je gotovo sigurno da ga sljedeće sezone neće biti na Emiratesu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider