Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Ostali sportovi
Strava u Brazilu

Otvorila vrata i našla odrubljenu glavu supruga bivšeg nogometaša!

Šokantna i potresna priča dogodila se u Brazilu, u noći s ponedjeljka na utorak, gdje je brutalno ubijen bivši nogometaš Joao Rodrigo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tridesetpetogodišnji Rodrigo radio je u ponedjeljak navečer u svom restoranu u Rio de Janeiru, koji je pokrenuo nakon što je okončao svoju nogometnu karijeru. Kada je izlazio iz istog kako bi se zaputio kući otela ga je skupina, kako prenosi tamošnji Globo, krijumčara droge i odvezla u nepoznatom smjeru.

Oko 4:30 ujutro njegovu je suprugu probudila glasna buka ispred kuće, a kada je otvorila vrata da pogleda što se događa, zatekla je odrubljenu glavu svog supruga na verandi. Rodrigu su otmičari odrezali jezik i iskopali oči.

Prema prvim informacijama dileri droge stoje iza ovog gnjusnog djela, a razlog je prilično bizaran. Naime, Rodrigova supruga radi u vojnoj policiji, koja je proteklih mjeseci "počistila" puno droge i njezinih dilera s ulica Brazila... (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider