Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
A htio je...

Od silnog veselja gurnuo glavu u stražnjicu suca

Rubriku ''šaljivi video'' u nedjelju je popunio Vincent Enyeama, vratar nigerijske nogometne reprezentacije, nakon posljednjeg zvižduka na finalnoj utakmici Afričkog kupa nacija u Južnoafričkoj Republici…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nigerija je u finalu pobijedila Burkinu Faso 1-0. ''Super orlovi'' su se tako dokopali svog trećeg naslova afričkog prvaka u povijesti, ali prvog nakon 1994. godine.

Nigerijski vratar Vincent Enyeama imao je loptu u svojim rukama kada je sudac nakon četiri minute nadoknade puhnuo u svoju zviždaljku i označio kraj susreta. Enyeamu je očito obuzela takva sreća da je odlučio pokušati najbližu osobu u tom trenutku podignuti na ramena, a to je, dakako, bio sam sudac.

Međutim, alžirski 42-godišnji djelitelj pravde Djemal Haïmoudi odbio je ''napade'' nigerijskog golmana koji je, kada je shvatio da se sudac ipak ne želi pridružiti slavlju, brže-bolje odjurio prema svojim suigračima…(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider