Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Loši dečki

Novi skandal Terryjevih: Fizički napad i rasne uvrede

Obitelj Chelseajeva nogometaša Johna Terryja još je jednom došla u središte pozornosti. Ovaj je put njegov otac Ted optužen za fizičko nasilje i vrijeđanje na rasnoj osnovi…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema optužnici, Ted Terry je 22. ožujka najprije izvrijeđao stanovitog Amarjita Talafaira, a potom ga i udario glavom u glavu. I Terryjevi prijatelji Stephen Niland i Tudor Musteata su optuženi za rasistički ispad koji se dogodio ispred jednog puba u Londonu.

''Između 17 i 18 sati Talafair je ispred puba pušio cigaretu. Trojica optuženika su izašla van i izbila je svađa. Talafair i njegov prijatelj Scott Faal su napustili pub, ali optuženi su ih slijedili. Uskoro se Talafair vratio u pub i rekao da ga je Terry udario glavom. Svjedoci su potvrdili da su optuženici koristili i rasističke uvrede'', rekao je tužitelj Ijaz Malik na početku suđenja.

Terry je priznao fizički napad, ali ne i rasne uvrede. Bude li osuđen, mogao bi završiti u zatvoru. Prije nekoliko je godina, podsjetimo, Terry senior uhvaćen kako prodaje drogu novinaru na tajnom zadatku.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider