Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
kakva obitelj

Nova snimka i novi skandal: Kyrgiosov brat vrijeđao Donnu pa ga izbacili

Obitelj Kyrgios nastavlja sa skandalima, a novu sramotu obitelji nanio je stariji Nickov stariji brat Christos.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što se Nick Kyrgios ispričao za sramotno dobacivanje Stanu Wawrinki tijekom meča u Montrealu, za novu se sramotu pobrinuo njegov brat Christos. On je gostujući u jednoj radijskoj emisiji u Australiji prostački na temu o događaju u Montrealu izjavio kako ''Donna Vekić očito voli Kokk'', aludiravši na Kokkinakisa ali misleći na 'onu stvar'.

Kyrgiosu maksimalna kazna za sramotnu uvredu Wawrinki i Donni Vekić

''Izrezali su me iz emisije i rekli da nikad nisu čuli ništa gore u eteru. Živjeli.'', napisao je na Facebooku Christos Kyrgios nakon čega je obrisao sporne napise.

On je također otkrio kako je u svlačionici nakon meča došlo do 'bliskog susreta' osvajača ovogodišnjeg Roland Garrosa i mladog australskog tenisača vruće grčke krvi.

''Ta p**** može biti sretna što nisam bio tamo jer bi se morao povući s nekoliko sljedećih turnira. Stavio je ruke na njega i izgovorio mu svakakve uvrede, studirao sam pravo i znam da je to maltretiranje'', napisao je na Facebooku i kasnije pobrisao stariji Kyrgios.

Podsjetimo, teniski svijet šokirao je incident na terenu na Mastersu u Kanadi. Kyrgios je kod jednog poena dobacio Wawrinki kako mu je' Kokkinakis po***** djevojku.' Radi se o našoj Donni Vekić koja je u vezi sa švicarskim tenisačem iako to nikad nisu javno obznanili.

VIDEO Nova snimka uvrede Kyrgiosa

Vodstvo ATP-a kaznilo je Kyrgiosa s 10 tisuća dolara što je maksimalna kazna takve vrste. No, također su istaknuli kako razmišljaju o daljnjim sankcijama. Također, pojavila se i nova snimka na kojoj Kyrgios tijekom meča glasno govori da 'Warinka š*** 18-godišnjakinju'.

Sinoć je Kyrgios poražen od Johna Isnera, a publika u Montrealu zviždala je Australcu prilikom dolaska na teren i odlaska s istog. Australska teniska legenda Judy Dalton zatražila je veću kaznu ATP-a za njihovog tenisača.

''On će reći kako ga nije briga jer si može priuštiti platiti kaznu. Treba mu zabraniti igranje Davis Cupa i US Opena'', poručila je Dalton.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider